Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن تلگرام که تظاهرکنندگان ضددولتی در بلاروس طی روزهای اخیر از آن استفاده زیادی کرده‌اند تصمیم گرفته است به نشانه همبستگی با معترضان، ایموجی پرچم این کشور اروپایی را تغییر دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معترضان در بلاروس مخالف پرچم کنونی این کشور که در زمان اتحاد جماهیر شوروی طراحی شده است، هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «تلگرام به ابزاری ضروری برای هماهنگی اعتراضات گسترده و بی‌سابقه اخیر در بلاروس تبدیل شده است.    اما پاسخ مقامات دولت بلاروس به رویدادها قابل پیش‌بینی بود: قطع اینترنت، مسدود کردن شبکه‌های اجتماعی، و جلوگیری از آگاهی‌رسانی و هماهنگی جنبش‌های مخالفان.   در این مقطع بود که شبکه اجتماعی و اپلیکیشن پیام‌رسانی تلگرام – که معمولا به رغم قطعی اینترنت در دسترس است - وارد عمل شد   کانال‌های تلگرامی مانند نختا و نختا لایو توجه خود را به هماهنگ کردن تظاهرات پراکنده جلب کردند و با انتشار تصاویر از درگیری‌ها و حضور پلیس و برقراری ارتباط با فعالان حقوق بشر، چراغ راه معترضان در این مسیر شدند.»   در ماجرای آشوبهای سال ۹۶ در ایران، بسیاری از تصاویر و نیز قرار‌های حضور اغتشاشگران در خیابان نیز به کمک این پیام‌رسان انجام می گرفت.   حمایت رسانه های آمریکایی از دخالتهای امنیتی و سیاسی تلگرام در کشورهای مخالف آمریکا در حالی است که چند هفته ای است ترامپ دستور ممنوعیت فعالیت اپلیکیشن پرطرفدار تیک توک را در امریکا صادر کرده است.   این در حالی است که این اپ چینی کاملا مطابق قوانین سختگیرانه امریکا در این کشور فعالیت می کند و هیچگونه رفتاری بر بستر این نرم افزار در شورشها علیه دولت امریکا شکل نگرفته است.   روز گذشته مدیر شرکت تیک توک در امریکا بر اثر فشار ترامپ برای واگذاری مالکیت این اپ به امریکا استعفا داد.   در حالیکه دخالتها و تاثیرات آشکار پیامرسانهاى خارجى در امورات سیاسى اجتماعى کشورها، همراستا با سیاستهاى صهیونیستها و آمریکا روزبروز بیشتر مى شود و حتی کشوری مثل امریکا از قدرتمند شدن یک اپلیکیشن چینی در کشورش واهمه دارد و علی رغم گرفتن تعهدات سنگین، باز هم خواهان واگذاری کامل حقوق و مالکیت این نرم افزار به امریکا به عنوان شرط ادامه فعالیت است، وزارت ارتباطات کشورمان در ساماندهى وضعیت پیامرسانها در ایران تعلل کرده و حتی با طرحهاى پیشنهادى براى ساماندهى هم مخالفت مى کند.   انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۱۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • تجمع دانشجویان یاسوج در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی
  • امیرعبداللهیان روز ملی جمهوری آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد